![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | Yabancı Dil ve TUS | Mecburi Hizmet | YDUS | Tus Rehberi | DUS |
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Kurucu-Yönetici
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kayıtları ayrıca toplu olarak bu şekilde başlıklarda da toplamak güzel olacaktır
![]() Kayıtlar veritabanımızdan hizmetinize sunulmaktadır ve bir süre sonra veritabanlığı yoğunluğu sebebiyle siteden kaldırılabilir,bunu da eklemek istiyorum ,o sebepten dinleyicilere önerim sitemizi güncel takip edip kayıtları da vaktinde dinlemeleri olacaktır... ayrıca bir de ricam;eğer ki dinlerken konu altında da size önemli gelen kısımlara not olarak eklerseniz hem sitemiz için hemm okuyucular için hem de sınava girecek olanlar için dikkat çekici spot bilgi arşivi ortaya çıkacaktır... Not: Ses kayıtlarının anlaşılabilirliği açısından kulaklıkla dinlemeniz önerilir... hepinize iyi dinlemeler diliyorum Tusem 2008 Kamp Kayıtlarından Mikrobiyoloji 1 [tus]tusses/2008tusemkampmikrop1.mp3[/tus] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kurucu-Yönetici
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tusem 2008 Kamp Kayıtlarından Mikrobiyoloji 2
[tus]tusses/2008tusemkampmikrop2.mp3[/tus] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Sadece Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
ne zaman yayınlayacaksınız ses kayıtlarını
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kurucu-Yönetici
![]()
yakın bir zamanda konu konu yayınlanacaktır...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Sadece Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
ne kadar yakın bir zamanda dostum?bi de tüm ses kayıtlarını nasıl bulabiliriz?teşekkürler
|
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|